3 Fantastische campings in Frankrijk

Bijna vakantie! Of in ieder geval de hoogste tijd om een nieuwe vakantie te gaan boeken. De vakantie zelf is natuurlijk het echte hoogtepunt, maar de voorpret en het uitzoeken van de perfecte locatie en camping is bijna net zo leuk. Toch zorgt het ook bijna altijd wel voor wat frustraties. Soms bij jezelf, maar de kans is groter dat je partner en zeker ook de kinderen hun mening ook graag gehoord willen hebben. Om de voorpret nog leuker te maken, hebben wij 3 fantastische campings in Frankrijk voor je gezocht. Zo kun jij direct samen met het reisgezelschap genieten van de voorpret en straks lekker gaan kamperen in Frankrijk!

Camping bij het meer van Annecy

Aan de voet van de Franse Alpen ligt het meer van Annecy. Een prachtige omgeving, aan de rand van de hoge bergen. Een perfect uitvalsbasis voor enerzijds genieten van het meer en de omgeving, anderzijds de mogelijkheid om een mooie dagtocht de Alpen in te maken. Camping la Nublière is wat ons betreft een echte aanrader. Met een eigen strand en ligweide direct aan het meer, combineert deze camping fun (watersport!) met alle moderne faciliteiten die je van een camping mag verwachten.

Camping aan de kust

Liever genieten van de golven van de zee? Dan heb je de keuze om te gaan voor de Atlantische kust in het westen, of de Middelandse Zee in het zuiden. Camping Holiday Green (5 sterren!) ligt aan de Middellandse Zee en is wat ons betreft alles wat je in een camping zoekt. Van verwarmde zwembaden tot sport & spel activiteiten voor jong en oud; in principe hoef je de camping niet af om een fantastische vakantie te ervaren. Tel daarbovenop dat je in een prachtige omgeving zit aan de Côte d’Azur mét de Middellandse Zee en je hebt een droomcamping te pakken.

Zie ook:  Kom onbeperkt genieten tijdens deze all inclusive Spanje vakantie!

Tip! In Italië kun je naast de Middellandse Zee ook aan de Adriatische Zee genieten van een camping aan de kust. De Adriatische Zee is prachtig helder & azuurblauw, waardoor het water echt schitterend is. Bekijk daarom ook zeker de camping Italië tips aan deze kust!

Camping aan een rivier

Onze persoonlijke favoriet: een camping aan een (wilde) rivier. Lekker met een band of luchtbed de rivier afgaan en genieten van het koude water. Camping Le Pommier in de Ardèche is onze favoriet. Wederom een 5 sterren camping, dus van alle gemakken voorzien. Deze camping heeft zelfs een eigen waterpark én ligt aan een zijriviertje van de Ardèche!