Fly & drive Italië

Wil jij zorgeloos op vakantie naar Italië? Dan is een Fly & Drive een absolute aanrader. Vooral wanneer je wel de lusten van een auto wilt, maar absoluut niet de lasten. Het grote voordeel aan deze manier van reizen, is dat je eenvoudig in eigen land op het vliegtuig stapt en er op het vliegveld van Italië een huurauto voor je klaarstaat, waarmee je dus direct naar de plaats van bestemming kunt rijden. Zo hoef je niet eerst urenlang achter elkaar in de auto te zitten, maar kun je met de benen gestrekt en de ogen dicht rustig in het vliegtuig gaan zitten. Maar hoe werkt zo’n Fly Drive Italië nu eigenlijk?

Geschikt voor ieder type vakantie

Het fijne aan een Fly & Drive Italië, is dat het met ieder type vakantie mogelijk is. Dat houdt dus in dat je kunt kiezen voor een heerlijke zon, zee en strand vakantie, waarbij het handig is om te beschikken over een auto. Zo kun je bijvoorbeeld verschillende stranden bezoeken en natuurlijk ook een stuk eenvoudiger de boodschappen doen. Een andere vorm van vakantie, is een prachtige rondreis door de Amalfikust bijvoorbeeld. Hoe fijn is het dan dat je beschikt over een goede auto, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over het comfort en de airco.

Zie ook:  All inclusive vakantie Turkije

Kwalitatief hoogwaardige auto

Uiteraard kun je er ook voor kiezen om met de auto zelf naar Italië toe te rijden. Maar wat nu als je niet over een auto beschikt die van bepaalde gemakken is voorzien? Dan is het wel zo prettig dat je je hier in ieder geval geen zorgen meer over hoeft te maken. Nu is het vaak naar het vliegveld niet een heel groot probleem, maar we kunnen je wel verzekeren, dat 12 tot 14 uur in een wat minder comfortabele auto, nu niet echt bepaald een pretje is. Het voordeel wat je met een Fly & Drive Italië hebt, is dat je zelf een auto kunt kiezen en deze voor je klaarstaat op het vliegveld. Houd er uiteraard wel rekening mee dat een luxere auto ook meer kost. Dus wil jij zorgeloos op vakantie, dan is dit zeker het overwegen waard!