Alternatief wintersport 2021

Wat waren we met zijn allen graag op wintersport gegaan in 2021. De voortekenen leken goed toen we na de zomer van 2020 massaal gingen boeken. Natuurlijk er is corona, maar dat zou vanaf 2021 niet nog steeds roet in het eten gooien. Helaas bleek de realiteit anders en is reizen naar het buitenland nog steeds af te raden, met verplichte PCR tests en quarantaine perioden is het ook praktisch niet haalbaar om in 2021 op wintersport te gaan.

Wat dan wel is de grote vraag. Iedere Nederlander wil graag op vakantie, maar wat is het alternatief? De sneeuwtoppen lagen er prachtig bij in de Alpen, maar het bleek onbereikbaar. Hierbij zetten we een aantal alternatieven onder elkaar om toch op vakantie te gaan.

Zie ook:  Last minute huisje Nederland

Waddeneilanden

Het zijn geen besneeuwde bergtoppen, maar de waddeneilanden brengen toch iets unieks in Nederland. Een reeks mooie eilanden, die allemaal sterk van elkaar verschillen. Het ruime Texel waar je makkelijk en snel met de auto & boot naar toe kan of juist Vlieland; waar auto’s niet zijn toegestaan en je overgeleverd bent aan de fiets en wandelen.

Limburg

Als je op zoek bent naar het buitenland gevoel maar binnen Nederland, dan brengt Limburg in onze ogen het beste alternatief. Een ander landschap met heuvels, andere architectuur en een eigen cultuur. Helaas geen sneeuw op de heuvels in Limburg, maar voldoende alternatieven om toch lekker erop uit te gaan in Nederland.