Hotel Rotterdam boeken zonder creditcard

Wanneer we een dagje of een weekend weg willen in eigen land, dan is de kans vrij groot dat Rotterdam ook wel eens de revu is gepassert. Niet voor niets natuurlijk! Naast dat Rotterdam één van de grootste havensteden ter wereld is en ook de thuishaven is van voetbalclub Feyenoord, heeft deze stad nog zoveel meer te bieden. Wanneer je ervoor kiest hier een dag naartoe te gaan, dan zal je al vrij snel tot de conclusie komen dat dit niet voldoende is om alles te kunnen zien. Een hotel boeken is dan een verstandige keuze. Toch is het bij veel hotels noodzakelijk deze te boeken met creditcard. Wil je dit niet of kun je dit niet, dan zijn er een aantal andere opties. Wil jij weten welke, lees dan hier onze tips, zodat ook jij een hotel in Rotterdam kunt boeken zonder creditcard.

Direct contact

Omdat veel hotels een stukje zekerheid willen en je vaak tot 24 uur voor de tijd kunt annuleren. Willen ze dat je je reservering bevestigd per creditcard. Wanneer je dan niet komt opdagen, kunnen ze een deel of de volledige overnachting eenvoudig bij je in rekening brengen. Wanneer ze je gegevens dan niet hebben, dan is dit een langdurig traject en lopen ze het risico het geld waar ze recht op hebben mis te lopen. Wanneer je een hotel hebt gezien, maar je wilt graag boeken zonder creditcard, dan is het advies even contact met ze op te nemen. Wanneer je dan de situatie uitlegt, dan kunnen ze je vaak op een andere manier prima verder helpen. Een hotel boeken in Rotterdam zonder creditcard is dus wel degelijk mogelijk.

Zie ook:  Maastricht

Alternatieven

Boeken zonder creditcard wordt vandaag de dag steeds lastiger. Toch zijn er nog voldoende mogelijkheden om een hotel te kunnen boeken, zonder dat je hiervoor een creditcard nodig hebt. Vooral wanneer je ver van te voren boekt, kun je vaak in overleg er ook voor kiezen het bedrag vooraf over te maken of ter plaatse te voldoen in het hotel. Kies je voor de laatste optie, dan kan het zijn dat ze van te voren enkele gegevens van je willen ontvangen zoals een paspoort of id-kaart. Zo hebben ze de beschikking over al je gegeven en kunnen je eventuele kosten bij een ‘no-show’ op je verhalen.