Last minute huisje Nederland

last minute huisje

Heb je vandaag besloten nog op vakantie te gaan komend weekend of komende week? Lekker met je partner of een vriendin naar een Waddeneiland, de Veluwe of Zuid-Limburg. Dan is het zoeken naar een last minute huisje Nederland 2 personen. We denken graag eens met je mee om te kijken wat nou mooie last minute bestemmingen zijn in Nederland om met zijn tweeën naar toe te vluchten voor een weekend of (mid)week.

Kies een regio die je niet kent

Wij vinden het altijd extra leuk om naar een regio in Nederland te gaan waar je nog nooit of nauwelijks bent geweest. Of juist een locatie waar je vaak komt voor je werk of familie bijvoorbeeld, maar nooit echt de regio hebt ontdekt. Werk je bijvoorbeeld in Rotterdam terwijl je in Amsterdam woont? Dan heb je waarschijnlijk alleen maar de woon-werk route gezien en nog nooit een aantal nachten in Rotterdam verbleven om die stad en de omliggende regio te ontdekken. Ook kun je kiezen voor een regio waar je nog nooit bent geweest, bijvoorbeeld een provincie waar je simpelweg nooit komt. Denk bijvoorbeeld eens aan Oost-Groningen, de Noordoostpolder of West-Friesland. Ook kun je een locatie vlak over de grens proberen in Duitsland of België, maar met de wisselende corona problematiek kun je voor vervelende verrassingen komen te staan met vaccinaties en quarantaines.

Zie ook:  Maastricht

Probeer eens een unieke accommodatie

Hoewel je misschien denkt dat de leukste accommodaties al wel vol zullen zitten, zijn er ook altijd mensen die helaas een vakantie moeten annuleren door omstandigheden. Exact om die reden zijn er last minute aanbiedingen en kun je bijvoorbeeld gaan zoeken naar een last minute wellness huisje 2 personen. Lekker jezelf onderdompelen in wat extra luxe, door een huisje met zwembad, jacuzzi en of sauna te boeken. Door corona is er een steeds grotere vraag naar luxe en unieke accommodaties ontstaan, waar gelukkig goed op in wordt gespeeld door de aanbieders en vakantieparken. Zo heeft Centerparcs in bijna alle parken huisjes staan met een sauna of jacuzzi. Ook bieden steeds meer particulieren hun eigen huis of vakantiehuis te huur aan, bijvoorbeeld als bed & breakfast. Zo kom je op unieke locaties door heel Nederland met unieke accommodaties.