Malaga

Málaga is een enorm populaire stad in het zuiden van Spanje. Het is een bekende kust plaatst, ook wel vaak de ‘Costa del sol’ genoemd. Malaga is onderdeel van de alom bekende regio Andalusië. In Malaga is van alles te beleven voor zowel jong als oud. Het is niet voor niets de op één na grootste stad van Andalusië. Malaga dient alleen Sevilla nog voor zich te dulden als grootste stad. Malaga leent zich bij uitstek voor een stedentrip, maar is ook perfect als adres voor een lange vakantie. Deze stad is uitermate populair, dit komt doordat hier alles samenkomt zoals: Geschiedenis, Tradities en allerlei andere prachtige bezienswaardigheden. De inwoners staan bekent als enorm gastvrij en het eten is voortreffelijk.

Stedentrip naar Malaga

Wil jij er even lekker tussenuit? Dan is Malaga de perfecte stad voor een stedentrip. Vaak kun je relatief eenvoudig een compleet verzorgde stedentrip met hotel naar malaga boeken. Deze paar dagen kun je optimaal genieten en hoef je even nergens aan te denken. Het klimaat is prachtig en zelf in het voorjaar kan de temperatuur al oplopen tot een graad of 25. Doordat het in het zuiden van Spanje ligt, is het gehele jaar door een perfect klimaat. Mede hierdoor speelt het grootste deel van het leven in Malaga zich buiten af.

Zie ook:  Citytrip tips Rome

Hotels in Malaga

Als je op vakantie gaat naar Malaga, dan is het wel zo fijn dat je het juist hotel kiest. In Malaga zijn tal van hotels te vinden, helemaal naar eigen wens. Er zijn naast tal van enorm hotels met honderden kamers ook kleinere hotels en B&B’ s beschikbaar. Zoals jij je kunt voorstellen, is het mede afhankelijk van de locatie wat je per nacht betaald. Hoe dichter jij in de stad zit, des te populairder het hotel. Het is dus belangrijk dat jij voor jezelf goed in beeld hebt wat je exact wilt, maar niet geheel onbelangrijk, je verwachting. Wanneer jij kiest voor een 3 sterren hotel Malaga, wat doorgaans prima is, dan zul je ook moeten inboeten op een stukje kwaliteit. Kortom, doe goed onderzoek en bekijk verschillende websites en maak dan voor jezelf de beslissing om teleurstellingen te voorkomen.