5 voordelen van een vakantiehuis met laadpaal

vakantiehuis met laadpaal

Het is hoog tijd om de vakantie te plannen, deze keer met de elektrische auto en het gezin naar een vakantiehuis in Nederland, Duitsland of elders in Europa. Iedereen in het gezin heeft wensen voor het vakantiehuis, er moet een zwembad bij zitten, het vakantiehuis moet in de natuur staan, het vakantiehuis moet airco hebben enzovoorts. Met een elektrische auto komt daar echter wat ons betreft een wens bij, namelijk we zoeken een vakantiehuis met laadpaal. Waarom we dat vinden? We geven je 5 voordelen.1.      Zekerheid van laden

De belangrijkste reden en meest logische reden om een vakantiehuis met laadpaal te zoeken; je weet daarmee zeker dat je de elektrische auto kunt opladen. Nu is er nog het verschil tussen vakantiehuizen met een echte eigen laadpaal en vakantiehuizen met een laadplein, maar in beide gevallen heb je eigenlijk zekerheid van laden.

2.      Kosten

Tijdens je vakantierit ben je eigenlijk altijd wel aangewezen om soms de snellader te gebruiken langs de snelweg. Heb je echter een vakantiehuis met laadpaal dan kun je tegen reguliere (openbaar) laadtarieven opladen. Dat scheelt ongeveer de helft in kosten ten opzichte van snelladen, dus wat ons betreft een van de belangrijkste voordelen van een vakantiehuis met laadpaal.

Zie ook:  Vakantiefoto's aanpassen en bewerken

3.      Sneller laden

Zit je op een vakantiepark of elders in een vakantiehuis, dan kun je altijd de noodlader (230v) gebruiken om je elektrische auto op te laden. Houdt er dan echter rekening mee dat je snel 24 uur nodig hebt om je elektrische auto volledig op te laden. Wat ons betreft liever zoeken naar een vakantiehuis met een normale laadpaal.

4.      Gemak

Je hoeft niet meer op zoek naar een parkeerplaats bij een supermarkt, woonboulevard of bouwmarkt waar een openbare laadpaal is, om vervolgens 15-30 minuten terug te lopen naar je vakantiehuis.

5.      Meer vakantieplezier

Er is altijd iemand in het gezin die de elektrische auto een onding vindt doordat je onderweg moet laden. Kies een vakantiehuis met laadpaal en je hebt direct minder gedoe en daardoor zowel meer tijd over als meer vakantieplezier met het gezin.