Bikini vakanties

bikini vakantie

De zomer staat voor de deur en het is tijd om je bikini weer uit de kast te halen. De vraag is nu waar kun je gaan flaneren in je bikini? Tijdens een bikini vakantie wil je vooral de zon opzoeken, dus we gaan op zoek naar witte stranden, blauwe zeeën en mooie boulevards om overheen te kunnen lopen. Hoewel de meesten vooral denken aan de bikini in de zomer, kun je ook tijdens de winter heerlijk de zon gaan opzoeken. Je moet er dan iets verder voor vliegen en reizen, maar een bikini vakantie is tijdens het hele jaar mogelijk.

In de zomer

Tijdens de zomer hoef je niet ver te reizen om je bikini aan te kunnen. In Nederland zijn de zomers steeds warmer aan het worden, maar de idyllische plaatjes met witte stranden en palmbomen missen een beetje aan de Noordzee. Dus waar je kun dan beter naar toe? Binnen het Europese vaste land zijn er weinig bestemmingen met echt witte stranden. Wel zou je naar de Canarische eilanden kunnen vliegen. Lanzarote heeft heel bijzondere zwarte stranden, waarbij het gemiddeld over het hele jaar ook nog eens minimaal 20 graden is. In Fuertaventura heb je de mooiste stranden van Europa, schoon en wit strand. Hoog tijd dus om bikini vakanties vergelijken.

Zie ook:  Yoga vakantie

In de winter

In de winter kiezen veel Nederlanders ervoor om over de grote plas te vliegen naar de ABC eilanden. Vooral Curacao is populair onder de Nederlanders, waar je bijvoorbeeld in januari heerlijk 25 graden hebt en je dus de hele dag in je bikini kunt lopen en flaneren. Ook de eerder genoemde Canarische Eilanden zijn tijdens de winter een heerlijke plek om naar toe te vliegen voor je zonvakantie. Waar het in de zomer makkelijk 35-40 graden kan worden op de Canarische eilanden, is het in de winter vaak rond de 25 graden. Nog steeds een prachtige temperatuur om je bikini aan te trekken en zeker in vergelijking met een natte en/of koude winter in Nederland een heerlijke vakantie om de zon op te zoeken en wat vitamine D op te zoeken.