De 5 top merken snorkelsets

Vraag jij je af wat de beste snorkelsets van Duikshop SubLub zijn? We hebben een lijstje opgesteld met daarin de top 5 beste merken. In deze blog vertellen we meer over de snorkelsets en waarom deze de beste opties zijn. Lees er hieronder meer over!

Waimea Snorkelset

Een van de beste merken snorkels is toch wel de Waimea. Deze wordt vaak met duikmasker en snorkel geleverd. Waimea zorgt altijd voor een goede kwaliteit/prijsverhouding en is gemaakt van kwalitatieve materialen. De onderdelen van de Waimea snorkelset is gemaakt van PVC, wat een zacht maar sterk materiaal is. Er kan geen water in het masker komen en doordat het materiaal zo zacht is, is het comfortabel voor de drager. Deze snorkelset is goedgekeurd door erkende snorkel begeleiders, want de glazen van de duikbril zijn van hard glas. Ideaal voor je volgende duikavontuur!

Atlantis Samana Pro Combo Snorkelset

Een andere goede optie als je een Snorkelset kopen wilt is de Atlantis Samana Pro Combo. Dit is een snorkelset met mondstuk die makkelijk vast te maken is door middel van de snorkel clip. Hierdoor verlies je je mondstuk niet als je aan het duiken bent. Daarnaast kun je het duikmasker makkelijk verstellen. Doordat het maskerend van siliconen is, past het masker op elk hoofd! Bij het duikmasker zit je niet met een frame, omdat de lens van het masker uit een geheel bestaat. Op deze manier heb je veel meer zicht onder water waardoor je veel meer kunt zien. Een leuk extraatje aan deze set is dat je er een snorkeltas cadeau bij krijgt. 

Zie ook:  Heb ik airco nodig tijdens vakantie?

Kinder Snorkelset Aqua Lung Sport Santa Cruz

Aqua Lung heeft een snorkelset ontwikkeld speciaal voor kinderen. Dit is mede omdat het duikmasker een wat kleinere pasvorm heeft. De band van het duikmasker kun je ook makkelijk verstellen. Het mondstuk van deze snorkelset komt met een total dry top die ervoor zorgt dat de drager geen water in de snorkel krijgt. Daarnaast zijn de zwemvliezen van de snorkelset verstelbaar. De zwemvliezen hebben een hielstrap waarmee je de zwemvliezen een maat kleiner of groter kan maken. De kleinste maat is 32, de grootste 37.

Snorkelset van Tunturi

Wil jij beginnen met snorkelen maar heb je een strak budget? Dan is de Tunturi snorkelset een goede optie. Dit is namelijk de beste budget snorkelset. Deze snorkelset is zeker niet minder dan de andere 4 in de lijst. Wil of kun je niet teveel geld uitgeven aan een snorkelset, dan is de Tunturi set de beste optie om alsnog de wondere onderwaterwereld te verkennen.

Intex Snorkelset

Last but not least, de snorkelset van Intex. De lens van deze set is gemaakt van gehard polycarbonaat. Dit is een materiaal die goed tegen hoge temperaturen kan en eigenlijk niet breekbaar is. Door middel van de elastieken hoofdband kun je de bril makkelijk opzetten en verstellen. Door de bril op de juiste lengte te verstellen voorkom je dat er water in de duikbril loopt tijdens het snorkelen. Verder zijn de zwemvliezen van de Intex snorkelset verstelbaar met de bijgeleverde hielband en is hij gebruiksvriendelijk.