Genieten van massage op vakantie

Een massage, wie vindt het niet fijn? Maar om jezelf nu wekelijks te laten masseren door een professional in een massagesalon dat gaat natuurlijk net iets te ver. Om er er dan voor te zorgen dat toch kunt worden gemasseerd, zijn er ook allerlei andere opties. Wist je namelijk dat je ook jezelf op verschillende manieren kunt masseren? Dat houdt niet in dat je jezelf met de handen hoeft te masseren, maar met een massage apparaat. Wat je namelijk ziet, is dat bij de meeste mensen de nek vast zit. Logisch ook, want dit is de plek waar een groot deel van zenuwen en ook spieren doorheen lopen. Maar wat heb je nodig om jezelf te kunnen masseren?

Nekroller

Wil jij je nek kunnen masseren, dan is een nek massage apparaat de perfecte manier om dit te doen. Een goed goed apparaat welke je hiervoor kunt gebruiken, is een nekroller. Een nekroller is een klein massageapparaat dat specifiek ontworpen is om de nek te masseren. Het kan worden gebruikt om spanningen in de nek en schouders te verminderen en pijn te verzachten. Om de nek te masseren met een nekroller, plaats je het apparaat tussen je nek en schouderblad en rol je het langzaam over de nek en schouders. Je kunt ook je hoofd draaien om de massage te versterken. Het is belangrijk om voorzichtig te zijn en niet te veel druk te zetten, dit kan namelijk zorgen voor een onaangenaam gevoel.

Zie ook:  Groepsrondreizen

Massage gun

De kans dat jij wel eens van dit massage apparaat hebt gehoord, die is natuurlijk vrij groot. De massage gun is namelijk ontzettend populair en niet voor niets. Door de snelle bewegingen en ronde uiteinde, is dit massage apparaat geschikt om iedere plek op het lichaam intens te kunnen masseren. Vooral wanneer je last hebt van spierpijn of knopen in je spieren, is dit een perfect product. Doordat met de ronde kop doelgericht te werk kunt gaan, is het effect verbluffend.

Rustig omgeving

Uiteraard heb je om jezelf te kunnen masseren de nodige attributen nodig. Toch is en blijft er een belangrijk aspect dat vaak wordt vergeten en dat is een rustige omgeving. Op het moment dat je bijvoorbeeld rustig op je bed gaat liggen en wat rustgevende muziek opzet, zul je merken dat je niet alleen lichamelijk, maar ook mentaal helemaal tot rust komt.