Het ANWB lidmaatschap: Een must-have voor automobilisten en fietsers

Als je veel onderweg bent, is het handig om goed voorbereid te zijn op eventuele pech onderweg. Het ANWB lidmaatschap biedt hierin uitkomst voor zowel automobilisten als fietsers. In dit blog zullen we de voordelen van het ANWB lidmaatschap uitlichten.

Pechhulp met de Wegenwacht

Een van de bekendste voordelen van het ANWB-lidmaatschap is de pechhulp met de Wegenwacht. Als je met pech langs de weg staat, kan dit erg vervelend zijn. Met het ANWB lidmaatschap kun je altijd rekenen op de Wegenwacht. Zij zullen ervoor zorgen dat je weer snel op weg kunt. Als de pech ter plaatse niet kan worden verholpen, dan wordt je voertuig naar een garage gebracht. Je kunt hierbij denken aan pechhulp voor je auto, motor, caravan of camper.

Pechhulp voor fietsers met de ANWB Fietspas

Ook voor fietsers biedt het ANWB lidmaatschap voordelen, zoals de ANWB Fietspas. Met deze pas ben je verzekerd van pechhulp voor je fiets. Als je onderweg met pech komt te staan en je fiets niet ter plaatse kan worden gerepareerd, dan wordt deze naar een fietsenmaker gebracht. Daarnaast biedt de fietspas nog andere voordelen, zoals korting op fietsvakanties en fietsroutes.

Reisverzekering voor op vakantie

Ga je op vakantie en wil je goed verzekerd zijn? Het ANWB-lidmaatschap biedt ook een reisverzekering. Met deze verzekering ben je verzekerd voor eventuele schade of diefstal van je bagage en kun je rekenen op dekking bij medische kosten of repatriëring. Ook biedt het lidmaatschap een annuleringsverzekering voor als je onverwachts niet op vakantie kunt gaan.

Korting en voordelen met het ANWB lidmaatschap

Het ANWB lidmaatschap biedt ook diverse kortingen en voordelen. Zo krijg je korting op producten en diensten van ANWB en haar partners. Denk hierbij aan korting op entreekaartjes voor pretparken, musea of theaters. Daarnaast biedt ANWB nog diverse andere voordelen, zoals een gratis Kampioen magazine en 10% korting op een rijvaardigheidstraining.

Zie ook:  Kamperen én lekker slapen: dat kan met een goede slaapmat

ANWB Lidmaatschap op maat

Het ANWB lidmaatschap is verkrijgbaar in verschillende pakketten, zodat je hetlidmaatschap kunt afstemmen op jouw behoeften. Zo kun je kiezen voor het basispakket met alleen pechhulp voor de auto of voor een uitgebreider pakket met bijvoorbeeld pechhulp voor de motor, caravan of camper. Voor fietsers is er het ANWB Fiets lidmaatschap met de ANWB Fietspas en fietsroutes.

Het ANWB lidmaatschap biedt diverse voordelen voor automobilisten en fietsers. Met de pechhulp van de Wegenwacht en ANWB Fietspas ben je verzekerd van hulp bij pech onderweg. Daarnaast biedt het lidmaatschap nog andere voordelen, zoals een reisverzekering, kortingen op producten en diensten en een gratis Kampioen magazine. Het lidmaatschap is verkrijgbaar in verschillende pakketten, zodat je het kunt afstemmen op jouw behoeften. Kortom, het ANWB lidmaatschap is een must-have voor iedereen die veel onderweg is en zich goed wil voorbereiden op eventuele pech.

ANWB lidmaatschap opzeggen

Het opzeggen van het ANWB lidmaatschap na het overlijden van een dierbare is vaak een emotioneel en ingewikkeld proces. Er zijn verschillende zaken waar je rekening mee moet houden bij het opzeggen van het lidmaatschap en het afhandelen van de kosten. Hierbij kan de online dienstverlening van Xpendy uitkomst bieden. Abonnementen opzeggen is nog nooit zo makkelijk geweest als met Xpendy.

ANWB opzeggen overlijden

Als een dierbare komt te overlijden, moet je veel regelen. Het opzeggen van het ANWB lidmaatschap kan hierbij soms worden vergeten. Het lidmaatschap moet officieel worden opgezegd om te voorkomen dat er onnodige kosten worden gemaakt. Het opzeggen van het lidmaatschap kan worden gedaan door contact op te nemen met de ANWB klantenservice. Hierbij moet een kopie van de overlijdensakte worden meegestuurd. Het ANWB opzeggen overlijden is dus erg belangrijk.