Kaartjes sturen vanaf vakantie

Een kaartje sturen, wie doet het nog? Vooral in de huidige tijd, waarin het sturen van een foto met een leuke tekst via onze smartphone natuurlijk veel makkelijker is, zien we dat het versturen van kaartjes een stuk minder is geworden. Toch zijn er nog altijd mensen die vanaf hun vakantieadres een kaartje versturen. Dit kan een handgeschreven kaartje zijn, maar ook via de bekende platformen verstuur je vandaag de dag binnen enkele minuten een leuke kaart met persoonlijke tekst. Om je een idee te geven waar je allemaal op moet letten bij het versturen van een kaarten vanaf je vakantieadres, hebben we een aantal tips.

Zorg voor voldoende postzegels

Neem jij ieder jaar een kaartenset mee op vakantie om het thuisfront allemaal te laten weten hoe lekker warm het is op vakantie? Dan is het wel belangrijk dat je voldoende postzegels gebruikt. Het is natuurlijk zonder dat je straks alle moeite voor niets hebt gedaan, omdat het kaartje Nederland niet weet te bereiken. Zorg er dus voor dat je weet wat je nodig hebt en uiteraard ook zorgt dat je het kaartje op de juiste plek inlevert. Bij de meeste hotels kan dit vaak bij de receptie en ook op een camping staat in de meeste gevallen wel een postbus.

Zie ook:  Groepsrondreizen

Verstuur je kaartje op tijd

Je kent het wel, je bent heerlijk op vakantie geweest en krijg op het moment dat je al enkele dagen thuis bent, ineens een berichtje met een bedankje voor de leuke kaart die je hebt gestuurd. De kans dat je kaart namelijk wel even onderweg is, die is vrij groot. Nu zal dit binnen Europa vaak niet veel langer zijn dan een week, maar zit je in Azië of Afrika, dan kan het soms tot wel maanden duren. Er zijn zelfs voorbeelden dat een kaart helemaal niet is aangekomen of pas jaren later. Omdat het in de meeste gevallen natuurlijk gewoon goed gaat, is het zeker de moeite waard om te doen. Hoe leuk is het dat je je familie, vrienden of kennissen verrast met een kaart vanaf je vakantieadres? Dus ga jij binnenkort op vakantie, stuur dan eens een kaartje. Je zult namelijk verstelt staan van de leuke reactie die je erop krijgt.