Top 4 muurdecoraties

Je hebt je huis ingericht allen ziet het er nog een beetje leeg uit en dan met name de muren. Een groot schilderij is voor jou niet weggelegd. Je bent opzoek naar iets leuks, iets origineels. In deze blog helpen we je bij het zoeken naar de ideale muurdecoratie. 

1. Een houten wereldkaart

Tegenwoordig kun je een levensgrootte wereldkaart op je muur laten plaatsen. Je kunt kiezen uit veel verschillende soorten afwerkingen. De verschillende toplagen voor deze houten wereldkaart zijn; koper, goud, brons, zilver en verschillende hout- en steenstructuren. De verschillende soorten toplagen maken het mogelijk om wereldkaarten te combineren met elk soort interieur.  De houten wereldkaarten zijn te bestellen in 2 uitvoeringen en in 12 verschillende maten. De kaarten worden geleverd met een montage-sjabloon en een click-fix ophangsysteem zodat je zelf het product snel en gemakkelijk kan (de)monteren. Naast een wereldkaart is er ook een landkaart van Nederland beschikbaar. Met een houten wereld- of landkaarthaal je een echte eyecatcher in huis!

2. Een muurschildering

Vaak zijn mensen opzoek naar de ideale lijst voor hun schilderij. Waarom zou je het jezelf zo moeilijk maken? Tegenwoordig kun je een schilderij namelijk direct op de muur laten schilderen. Subtiele muurschilderijen van dieren of de natuur zijn ideaal voor in de woonkamer. Of wat dacht muurschilderijen voor in de kinderkamer. Deze zijn uiteindelijk ook makkelijk om te verbergen met een laagje behang of een laagje verf.

Zie ook:  Spirituele reizen en natuurbeleving

3. Een schilderij

Ben je meer van de traditionele muurdecoratie? Kies dan voor een klassiek schilderij. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een stilleven, een portret, of een schildering van landschap. Je kunt vandaag de dag schilderijen op laten delen in meerdere stukken. Zo heb je vaak 3 tot 5 schilderijen die verticaal van elkaar gescheiden zijn, dicht op elkaar hangen en samen één geheel vormen.

4. Abstracte kunst

Tot slot is er nog abstracte kunst. Abstracte kunst is zo gek als je je maar kan bedenken. Het bestaat vaak uit obscure vormen, materialen en patronen. Abstracte kunt bestaat meestal niet in de echte wereld maar is wel geïnspireerd door dingen uit de echte wereld.