Vakantiedeals zoeken & scoren

Een nieuwe vakantie boeken is voor velen het begin van de voorpret van de nieuwe vakantie. Nadenken over naar welk land je op vakantie wilt, wat voor soort vakantie wil je zoeken en ga je voor een klassieke camping of wil je juist in een unieke bed & breakfast verblijven? Voor de een bijna een hobby om hier avonden lang mee bezig te zijn op zoek naar de perfecte mix, voor de ander een nachtmerrie die maar niet lijkt op te houden. Voor de laatste groep zijn er gelukkig reisbureaus waar je terecht kunt, alleen dan krijg je alleen de vakantiedeals van dat reisbureau aangeboden. Gelukkig biedt het internet de oplossing!

We nemen je mee in hoe je makkelijk vakantiedeals kunt zoeken en scoren. Of je nu zelf een combinatie gaat zoeken (daar vertellen we zo meer over) of je maakt gebruik van websites die dit voor je hebben gedaan als Vakantiedealer.nl; op het internet zijn de beste deals echt goed te vinden.

Zelf een vakantiedeal samenstellen

Hoewel een pakketreis van een reisbureau prettige garantievoorwaarden heeft als er iets mis gaat, vinden wij het zelf fijn om een vakantiedeal zelf samen te stellen. Wij hanteren zelf als voorwaarde dat we de taal van het land (een beetje) spreken en dat het binnen de EU is. Daarbuiten zouden we altijd een pakketreis van een reisbureau adviseren. Als je de taal van het land spreekt en het binnen de EU is, kun je zelf in 99 van de 100 gevallen namelijk met een hotel, vliegmaatschappij of autoverhuurder een oplossing bespreken in het geval er toch iets niet naar wens is.

Zie ook:  Roadtrip door Verenigd Koninkrijk

In deze variant ga je dus de reis, het verblijf en eventueel de huurauto los van elkaar boeken. Je kunt dan veel breder zoeken dan alleen het aanbod van een reisbureau. Hierdoor mis je wellicht iets aan pakketkorting, maar die maak je ruimschoots goed door flexibel te kunnen kiezen tussen bijvoorbeeld vliegtuigmaatschappijen.

Een vakantiedeal uitzoeken

Klinkt zelf een vakantiedeal maken jou nog steeds als veel werk en niet energie gevend? Maak dan gebruik van specifieke websites die alle vakantiedeals voor je uitzoeken en deze uitlichten. Deze websites speuren iedere dag het internet en de reisbureaus af naar de beste deals, zodat je makkelijk kunt kiezen wat jou het meeste aanspreekt. Wat helpt is als je flexibel bent in de data en ook wanneer je flexibel bent in je vakantiebestemming. Zo kun je snel honderden euro’s per persoon besparen!