De reden waarom jij naar Aruba op vakantie zou moeten gaan

Wanneer we het hebben over het ‘Caribisch gebied’ dan hebben we het natuurlijk over Aruba, Bonaire en Curaçao. Waar er jaarlijks honderdduizenden toeristen naar deze eiland trekken, zien we dat vooral Aruba de laatste jaren steeds meer in trek is. Waar Aruba voorheen veelal Amerikaans georiënteerd was, zien we dat dit steeds meer bijdraait. Tijd dus, om ook als Nederlanders eens te kijken waarom Aruba een absolute aanrader is. Want Als we massaal naar Curaçao gaan, dan zou een vakantie naar Aruba natuurlijk ook geen probleem mogen zijn.

De kenmerken van Aruba

Hebben we het over Aruba, dan hebben we het niet alleen over de prachtige witte bounty stranden, maar natuurlijk ook over de kenmerkende gekleurde huisjes. Deze vind je overigens ook op Curaçao. Alleen al kijkend naar de zee, dan zien we dat deze prachtig azuurblauw is en niet alleen heerlijk is om in te zwemmen, maar ook een ware lust voor het oog is. Niet voor niets dus dat Aruba ook wel ‘One Happy Island’ wordt genoemd. De voornaamste reden komt doordat er zo ongeveer 100 verschillende nationaliteiten wonen op dit eiland en dat terwijl het inwonersaantal rond de 100.000 ligt. Met een oppervlakte die te vergelijken is met dat van Texel, valt het dus allemaal reuze mee hoe groot het eiland is.

Zie ook:  Sri Lanka vakantie

Prachtige uitgestrekte stranden

Wil jij optimaal kunnen genieten van zon, zee en strand? Dan heeft dit eiland alles wat je zoekt. De verschillende prachtige stranden in het zuiden tot de verschillende andere geweldige stranden waarmee het eiland wordt omringd. Wil je nu alles zien tijdens je verblijf op dit eiland? Kies dan voor een goedkope rondreis Aruba. Tijdens deze reis zie je de mooiste plekjes, waarvan je misschien niet eens wist dat ze bestonden.

Combineer Aruba met de andere ‘ABC’ eilanden

Een vakantie op Aruba is natuurlijk prachtig. Maar hoe gaaf is het om de eilanden met elkaar te combineren. Gezien de afstanden redelijk te overbruggen zijn, is een rondreis caribisch gebied dus helemaal zo gek nog niet. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een 15 daagse rondreis, waarbij je iedere paar dagen van eiland en dus ook accommodatie wisselt. Dus ben jij op zoek naar een prachtige bestemming om naartoe op vakantie te gaan? Dan is Aruba absoluut de place to be!