Fly & Drive reizen

fly drive tips

Wil jij even lekker op vakantie en niet op één plek blijven, dan is een Fly & Drive vakantie echt iets voor jou. Met deze vorm van vakantie wordt alle voor je geregeld. Zo hoef je alleen maar in het vliegtuig te stappen, vervolgens staat er een auto voor je klaar en kun jij met de auto een vooraf geregeld rondreis maken. Je komt aan bij verschillende accommodaties, waar jij alleen nog maar je auto hoeft te parkeren en je koffer hoeft uit te pakken. Hier verblijf je vervolgens één of meerdere dagen om te genieten van al het moois wat deze plek te bieden heeft. Daarna rijd je door naar de volgende plek. Kortom, wil jij op vakantie en wil je iets van het land zien, dan hebben we hier enkele tips voor je.

Fly & Drive Amerika

Wanneer je Amerika wilt ontdekken, dan is een Fly & Drive een echte aanraden. Zo zie je namelijk de mooiste plekken in de regio die jij bezoekt. Wanneer je uit het vliegtuig stapt en aankomt in Amerika, dan staat de auto voor je klaar. Je hoeft alleen nog maar in te stappen en je vakantie kan beginnen. De mogelijkheden voor een fly drive Amerika zijn oneindig. Of je nu houdt van cultuur, natuur of vertier? Alles is te vinden in het prachtige land Amerika.

Zie ook:  Rondreis Cuba

Fly & Drive Spanje

Wanneer je gek bent op Spanje, dan is Andalusië bij uitstek geschikt voor een Fly en Drive vakantie. Je vindt namelijk in een relatief klein gebied de Alhambra in Granada en de Mezquita in Cordoba. Ben je een echte wijnliefhebber, dan kun jij je ei volledig kwijt bij de vele prachtige bodega’s die deze streek kent. Naast deze plaatsen kent Andalusië natuurlijk ook de plaatsen Sevilla, Ronda en Mijas. Kies jij voor een Fly en Drive in Andalusië dan wordt alles voor je geregeld. Afhankelijk van het aantal dagen kun je bepalen welke steden je wilt bezoeken. Het is aan te raden om in de laatste stad wat langer te verblijven, dan ben je volledig uitgerust alvorens je weer vertrekt naar Nederland.