Rondreis Cuba

rondreis cuba

Cuba is een schitterend land waar het lijkt alsof ze stil hebben gestaan. Wanneer je door het land reist lijkt het alsof je een stap in het verleden zet. Ze zijn volop in ontwikkeling maar kent nog maar weinig moderne invloeden. Bezoek Cuba met hulp van een Fly en drive voor een zorgeloze vakantie en maak een rondreis Cuba.

Wat te doen in Cuba

Een reis door Cuba is een ervaring die uniek is. Het land dat bekend staat om zijn sigaren en klassieke auto’s ademt geschiedenis en heeft vele authentieke plaatsen. Westerse invloeden zijn nauwelijks zichtbaar. Wanneer je door de straten loopt is het één en al gezelligheid. De mensen zijn er vriendelijk en dansen op de muziek die wordt gemaakt door verschillende straatartiesten. Ook de natuur is indrukwekkend. Bezoek de tabaksvelden en de rotsen met watervallen. Ook als je een dag wilt ontspannen aan het strand is het land een goede bestemming. Overnacht in een luxe resort en geniet van de azuurblauwe wateren. Vergeet zeker niet een mojito te bestellen als je aan de bar zit.

Verder kun je ook een oldtimer huren en scheuren door de straten. In Trinidad wordt er s avonds gefeest en kun je de salsa dansen. Ook kun je meefeesten wanneer er carnaval wordt gevierd. Dit gebeurd in juli wanneer het zomer is. Door de straten zie je de meest indrukwekkende optochten en in de avond wordt er gezellig met zn allen gefeest terwijl iedereen verkleed is.

Zie ook:  Vakantie naar Mexico, Yucatan - Quintana Roo

Rondreis Cuba: Fly en drive

Een rondreis door Cuba is een ervaring die je nooit meer vergeet. Met een Fly drive Cuba boek je een vakantie die helemaal van A tot Z voor je geregeld is. Zo zijn onder andere je vliegtickets inbegrepen maar ook de huurauto zodat je alle bezienswaardigheden op eigen tempo kunt bezoeken. Ook de overnachtingen in hotels worden voor je geboekt en indien van toepassing kun je ook meteeen evnetuele gidsen boeken zodat je meer te weten komt over de plaatsen die je gaat bezoeken.