Skiën in Kronplatz

Bent u even helemaal klaar voor een weekend of een week weg? Dan is wellicht een wintersportvakantie een goed idee voor u. Via deze website kunt u allerlei soorten vakanties boeken via onze verschillende organisaties en een wintersportvakantie is één van de mogelijkheden daarvan. Zo kunt u ook ervoor kiezen om te gaan skiën in het mooie skigebied Kronplatz. Wij bieden uiteraard allerlei ski gebieden aan waarvoor u een vakantie kunt boeken, maar het skigebied Kronplatz is absoluut aan te raden voor een fijne wintersportvakantie en we vertellen u graag waarom.

Misschien zou u het niet verwachten als u kijkt naar de naam, maar Kronplatz is een skigebied in Italië. En Italië is wellicht ook niet het eerste land waar u aan zult denken als u op skivakantie wilt. Kronplatz is een relatief klein skigebied met negentig kilometer aan pistes en deze pistes zijn verdeeld over verschillende bergen. Hierdoor is Kronplatz een uitgestrekt en tegelijkertijd afwisselend gebied waar u dan ook zeker niet verveeld door zult raken, door de afwisseling die Kronplatz te bieden heeft.

Afwisselende bergen
Zo kunt u in Kronplatz een hele dag skiën van berg naar berg, zonder dat u last zult hebben van het feit dat u weer op dezelfde berg moet skiën. In Kronplatz zijn een hoop cabineliften. Het voordeel hiervan is wel dat er dus heel veel liften zijn. Wel is het noodzakelijk in een cabinelift om uw ski’s uit te doen. Als u boven bent, kunt u deze dan weer aan doen en dan kunt u in ieder geval met zo’n cabinelift een heel eind komen naar de andere kant van het skigebied Kronplatz. Dat is wel weer een voordeel uiteraard.

Kronplatz bestaat uit ongeveer vier verschillende dorpen. Hierdoor geeft het een uitgebreid gevoel en de mogelijkheid om veel dorpen te bezoeken. Het is ook zelfs mogelijk om naar een ander dorp door paarden te worden getrokken in slee, waarbij u uw ski’s aan kunt houden. Dit soort uitstapjes maken een skivakantie naar Kronplatz – geboekt via deze website – uiteraard tot een zeer bijzondere en indrukwekkende ervaring die u zeker niet moet vergeten.

Zie ook:  Skiën in Zillertal Arena