Skiën in Livigno

Als iemand tegen u zegt dat hij of zij op skivakantie gaat. Dan is de kans groot dat hij of zij naar Frankrijk, Oostenrijk of Zwitserland op vakantie gaat. Simpelweg omdat deze landen de bekende ski landen zijn. Maar vaak wordt één ski land toch vergeten en dat is natuurlijk Italië. Het land is een prachtig land, zowel in de zomer als in de winter als Italië namelijk genoeg prachtige skigebieden heeft om een onvergetelijke ski vakantie te hebben, zoals bijvoorbeeld in Livigno.

Livigno is een zeer bijzonder Italiaans ski gebied. Tussen twee grote nationale parken vindt u Livigno. Het gebied is niet heel groot, maar in Italië zeker wel één van de grootste gebieden met zo’n honderdvijftien kilometer aan pistes in totaal. Waarvan ongeveer veertig kilometer aan blauwe pistes en vijfenvijftig kilometer aan rode pistes en zwarte pistes slechts twintig kilometer. Dat maakt Livigno een geschikt gebied voor beginnende en gevorderde skiërs.

Blauwe en rode pistes
Wellicht voelen gevorderde skiërs zich meer uitgedaagd om een ander skigebied te vinden. Bijvoorbeeld in Frankrijk of Zwitserland. Via deze website zijn gelukkig talloze skigebieden te boeken via onze verschillende organisaties en op die manier kunt u dus altijd wel via deze website een onvergetelijke skivakantie boeken. Maar wat heeft Livigno als Italiaanse skigebied dan te bieden? Genoeg in ieder geval.

Eén van de vele voordelen van Livigno is dat het gebied relatief goedkoop is. De prijzen in Italië liggen in ieder geval lager qua ski gebieden als we het zouden vergelijken met grotere gebieden in Frankrijk en Zwitserland, dan betaalt u al snel meer. Voor zes dagen skiën in Livigno betaalt u slechts 219 euro en een skipas voor een dag kost 44 euro in Livigno. Het voordeel van Livigno dat het gebied tussen twee nationale parken en gebergten ligt, is dat het klimaat daardoor altijd zonnig is.

En niets is zo heerlijk als u kunt skiën in Livigno en dat u dan een heerlijk zonnetje hebt. Uiteindelijk is dat ook gewoon veel prettiger skiën. Dus waar twijfelt u nog aan? Boek vandaag nog uw ideale wintersportvakantie naar Livigno in Italië als u wilt gaan voor een unieke en avontuurlijke skivakantie in een mooi en zonnig skigebied. En boeken kan dus via onze website, dan weet u zeker dat u kunt boeken op een goede en veilige manier.

Zie ook:  Skiën in Portes du Soleil