Skiën in Serfaus

In Europa zijn er talloze ski gebieden waar u vandaag nog een vakantie voor kunt boeken. De skigebieden variëren enorm. Van grote gebieden tot kleine gebieden, meer voor het gezin. Er zijn ook bepaalde ski gebieden die u hoogstwaarschijnlijk nog niet kent. Serfaus is vast zo’n gebied. Gelukkig is het wel een bijzonder genoeg gebied om vandaag nog een mooie wintersportvakantie naartoe te boeken.En het is dan ook goed om via dit artikel meer te weten te komen over Serfaus, want dat het een mooi uitgestrekt gebied is, dat is zeker één ding dat zeker is.

Serfaus ligt in Oostenrijk. Zo hebben wij op deze website verschillende ski gebieden in de aanbieding in verschillende landen. Zwitserland, Frankrijk, Italië, maar dus ook allerlei ski gebieden in Oostenrijk. Serfaus is echter niet een echt skigebied, maar Serfaus is een ski dorp in Oostenrijk. Samen met de dorpen Fiss en Ladis vormt Serfaus een skigebied. Het gebied is behoorlijk groot, maar Serfaus zelf is juist een heel gezellig en knus ski dorp. Serfaus wordt voornamelijk gedomineerd door luxere hotels met vier sterren voornamelijk.

Autovrij ski dorp
Het is dan ook niet voor iedereen haalbaar om een dure vakantie te boeken met dan ook nog eens een luxe overnachting. Gelukkig zijn de mogelijkheden naar Serfaus via onze website en via onze verschillende organisaties eindeloos, zodat u uiteindelijk zelf de keuze kunt maken hoeveel u uitgeeft aan uw vakantie en waar u wilt overnachten. Er zijn namelijk ook nog genoeg dorpjes rondom Serfaus waar prima te overnachten is. Dan kunt u met de auto richting het skigebied. Ander voordeel van Serfaus is wel dat het dorp autovrij is.

Qua kosten scheelt het in ieder geval wel als we kijken naar de prijzen voor een dagkaart en de prijzen voor een skipas voor zes dagen. U betaalt voor één dag skiën in en rond Serfaus precies 47 euro en voor zes dagen betaalt u 251 euro. Alles voor uw ideale skivakantie kunt u dan vandaag nog boeken via onze website en via onze verschillende organisaties. En op die manier zult u een onvergetelijke vakantie hebben naar het gezellige en mooie ski dorp Serfaus in Oostenrijk.

Zie ook:  Skiën in Zillertal Arena