Skiën in Silvretta Arena Ischgl

Weet u al wat het voordeel is van bepaalde ski gebieden? Dat een bepaald gebied heel sneeuwzeker is. Misschien gaat u al jaren op skivakantie en weet u dat dit een belangrijk onderdeel daarvan is, maar het kan ook zo zijn dat u dat niet weet en daarom geven we dan ook graag deze tip op deze website. Silvretta Arena Ischgl is zo’n skigebied waar er bijna altijd sneeuw is. Het gebied ligt in Zwitserland en daarnaast is het ook nog eens een heel uitgestrekt gebied.

Hierdoor zijn de mogelijkheden eindeloos als u een tocht zou willen maken van de ene kant naar de andere kant van het gebied. Silvretta Arena Ischgl is ook een relatief groot gebied, aangezien er in totaal 224 kilometer aan pistes te verkennen is in de Zwitserse bergen. Het is ook een gebied voor de gemiddelde skiër, dus niet voor de absolute beginner en zeker ook niet voor de zwaar gevorderde.

Voornamelijk rode pistes
Er zijn namelijk in Silvretta Arena Ischgl voornamelijk rode pistes te vinden. Van de 224 kilometer aan pistes is honderdvijftig kilometer rode piste. Dat is dus veel meer vergeleken met de blauwe en de zwarte pistes die er ook zijn, maar dat zijn maar tientallen kilometers. Weinig als we het vergelijken met de pistes die rood zijn in Silvretta Arena Ischgl. Gelukkig is er nog veel meer te bekennen en te zien in Silvretta Arena Ischgl, zoals de prijzen van een dagkaart en een pas voor zes dagen. Natuurlijk wilt u wel weten wat het kost.

Het is verstandig om in dit gebied direct al van tevoren zo’n pas aan te schaffen, omdat het behoorlijk in prijs verschilt als u kiest voor een pas die u eerder betaalt. Prijzen liggen voor zes dagen ongeveer op tweehonderdvijftig euro en daarmee is skiën in Silvretta Arena Ischgl absoluut niet één van de duurste skigebieden. Het is in ieder geval prettig om te skiën in Zwitserse ski gebieden, door de uitgestrektheid van de gebieden en door de vaak sneeuwzekere pistes. Zo is Silvretta Arne Ischgl ook een goed gebied om te gaan skiën met uw gezin als uw kinderen al een paar lessen hebben gevolgd bijvoorbeeld.

Zie ook:  Skiën in Zugspitz Arena