Skiën in Sölden – Ötztal Arena

In Oostenrijk is er een prachtig skigebied met ruim zo’n honderdveertig kilometer aan verschillende soorten pistes. Sölden – Ötztal Arena is een skigebied in Oostenrijk waarbij u bijna heel het jaar onbeperkt kunt skiën. Dat maakt Sölden – Ötztal Arena een uniek gebied, omdat er maar weinig ski gebieden in Europa zijn waar u heel het jaar kunt skiën. Gelukkig is dat een voordeel en heeft het Oostenrijkse skigebied daarnaast nog veel meer te bieden.

Het gebied is een goed gebied voor beginnende skiërs, omdat er van de honderdveertig kilometer aan pistes ongeveer zeventig kilometer bestaat uit blauwe pistes. Er worden dan ook veel klasjes georganiseerd met een ski leraar voor de kleinere kinderen, zodat zij kunnen leren skiën in Sölden – Ötztal Arena. Dat is ook het voordeel dat het skigebied heel het jaar open is, zodat er ook rustigere maanden zijn waarbij u uw kinderen goed kunt leren skiën op de blauwe pistes.

Heel het jaar skiën
Mocht u juist geen gezin hebben en gewoon zelf heerlijk willen skiën, ook dan is Sölden – Ötztal Arena een heel fijn skigebied. Qua overnachtingen is er ook genoeg te boeken via deze website, omdat er verschillende dorpjes zijn. In dit skigebied zijn er voornamelijk heel veel soorten hostels en hotels. Van twee tot vijf sterren hotels. Op deze manier kunt u altijd zelf bepalen wat voor een overnachting u zou willen hebben in de week dat u gaat skiën in Sölden – Ötztal Arena.

Dit skigebied in de Alpen is waarschijnlijk één van de meest diverse ski gebieden. Dat komt door de afwisseling van de pistes, zoals gewonere bergen en ook gletsjers, maar ook door de skiwedstrijden die er worden georganiseerd en de vele restaurants en kroegen waar goed après ski te houden is in de avond. Dat maakt Sölden – Ötztal Arena een perfect gebied voor zowel de beginnende als de gevorderde skiër en iedereen die ook zin heeft om er een feestje van te maken en te genieten van een geweldige wintersportvakantie die u ook nog eens simpel via onze website kunt boeken.

Zie ook:  Skiën in Kronplatz