Skiën in Val Gardena

Bent u op zoek naar een fijne vakantie met uw gezin, uw vrouw, met uw kinderen of alleen of met een groep vrienden? Het is altijd een luxe als u weer een plek mag uitzoeken om daarnaartoe op vakantie te gaan, maar aan de andere kant is het ook altijd lastig om een plek en een vakantie in de wereld uit te zoeken waar u ongelooflijk veel zin in hebt. U wilt natuurlijk zeker weten dat het een geweldige vakantie zal zijn.

Op deze website vindt u talloze, verschillende vakanties die u via onze website en via onze verschillende organisaties kunt boeken en dan weet u zeker dat u een onvergetelijke vakantie zult hebben. En misschien hebt u er wel voor gekozen dat u op zoek bent naar een skivakantie. Wat dacht u ervan dan om te gaan voor het skigebied Val Gardena? In dit artikel willen we u graag vertellen waarom Val Gardena zo’n bijzonder skigebied is.

Afwisselend skigebied
Ten eerste: veel ski gebieden die op deze website te vinden zijn, dat zijn voornamelijk Franse en Zwitserse ski gebieden. Maar gelukkig heeft Italië ook veel skigebieden te bieden. Zoals de naam al doet vermoeden, is Val Gardena dan ook een Italiaans skigebied. Het fijne aan Val Gardena is dat het een zeer afwisselend skigebied is met ongeveer 175 kilometer aan pistes. Van deze pistes is 105 kilometer rode piste en 52 kilometer blauwe piste en slechts achttien kilometer zwarte piste. Val Gardena is dan ook een zeer geschikt skigebied om met het gezin naar toe te gaan.

Daarbij is de omgeving in Italië ook heel anders, het voelt toch anders, dan skiën in Frankrijk of Zwitserland. Hoewel skiën in Zwitserland ook weer anders is. Val Gardena is in ieder geval een afwisselend genoeg gebied qua pistes en mogelijkheden om te genieten van uw skivakantie die u via deze website vandaag nog kunt boeken. Het maakt het ook nog interessanter omdat Val Gardena een vallei is. We kunnen er veel over zeggen, maar uiteindelijk moet u zelf het magische gevoel van Val Gardena als skigebied ervaren.

Zie ook:  Skiën in Silvretta Arena Ischgl