Skiën in Zillertal Arena

Gaat u skiën dit voorjaar of juist dit najaar? Boek dan zo snel mogelijk nog een skivakantie naar Zillertal Arena via deze website, want Zillertal Arena is een skigebied waar u echt geweest moet zijn. Graag vertellen wij u er meer over in dit artikel op deze pagina. Zillertal Arena heeft eigenlijk meerdere gezichten, omdat het gebied ook steeds een klein beetje kan veranderen als je erdoorheen aan het skiën bent. Zillertal Arena is in ieder geval een groot en lang gerekt skigebied dat ervoor zorgt dat u heel de dag een mooie tocht door Zillertal Arena kunt maken.

Een mooie tocht zonder dat u per se weer dezelfde piste hoeft af te gaan. Qua niveau is er ook genoeg verschil in Zillertal Arena. Er is ongeveer honderdveertig kilometer aan verschillende pistes in dit skigebied waarvan zo’n honderd kilometer rode pistes, dertig kilometer blauwe pistes en minder dan tien kilometer zwarte pistes. Dat zorgt ervoor dat Zillertal Arena een perfect gebied is voor de beginnende en de gemiddelde skiër. Als u echt enkel uitgedaagd wilt worden door moeilijke, zwarte pistes, dan is er wel op zich nog genoeg uitdaging: namelijk zeven kilometer aan zwarte pistes.

Variatie en prachtige pistes
Al kunt u met zeven kilometer niet een hele dag vullen natuurlijk. Gelukkig verschillen de pistes in Zillertal Arena qua rode pistes ook wel qua niveau uiteraard. Hierdoor is er nog genoeg uitdaging voor elke soort skiër. Zillertal Arena is in ieder geval een prachtig uitgestrekt gebied in Oostenrijk, een land waar veel mooie en populaire skigebieden zijn. De ski gebieden in Oostenrijk zijn vaak wat kleiner vergeleken met landen als Zwitserland en Frankrijk, maar Zillertal Arena biedt wat dat betreft genoeg variatie en prachtige pistes.

Een skipas voor zes dagen kost 231 euro in Zillertal Arena en een dagje skiën kost 48 euro. In principe liggen die prijzen redelijk gelijk als we het vergelijken met andere ski gebieden. Via deze website kunt u in ieder geval alle soorten skivakanties boeken naar de meest uitlopende wintersport bestemmingen in Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk en zelfs in Italië. Hopelijk hebt u genoeg informatie ontvangen en gelezen om deze week nog via deze website een mooie vakantie te boeken naar Zillertal Arena.

Zie ook:  Skiën in Livigno