Skiën in Zugspitz Arena

Niet iedereen heeft de luxe om zich twee vakanties in een jaar te permitteren: zowel een wintersportvakantie als een zomervakantie. Veel mensen kiezen er dan ook voor om alleen in de zomervakantie een vakantie te houden. Anderen kiezen specifiek voor de wintersportvakantie. Wat uw reden ook is: waarschijnlijk hebt u weer zin in een fijne vakantie om heerlijk te skiën. Goed dat u dan ook deze website hebt gevonden. Op deze website vindt u talloze, verschillende bestemmingen en allerlei ski gebieden, zodat u uiteindelijk de juiste keuze kunt maken om een geweldige vakantie te hebben.

Zugspitz Arena is zo´n goed voorbeeld van een skigebied waar u zeker goed zult vertoeven. Het skigebied is ingedeeld in verschillende, gelijke niveaus, zoals de blauwe, rode en zwarte pistes. Hierdoor is Zugspitz Arena ook een skigebied dat gezinsvriendelijk is. Bent u dus op zoek naar een ideaal wintersportgebied voor heel het gezin? Dan is Zugspitz Arena absoluut een aanrader. Gelukkig heeft het gebied nog veel meer te bieden en dat vertellen we u graag.

Blauwe en rode pistes
Het gebied is dan ook een zeer gevarieerde regio en eigenlijk bestaat Zugspitz Arena uit zes verschillende wintersportgebiedjes en samen zijn deze gebieden Zugspitz Arena. Het gebied heeft bijna honderdvijftig kilometer aan verschillende pistes waarvan er voornamelijk blauwe pistes zijn, zo’n tachtig kilometer. Dit maakt Zugspitz Arena, zoals hierboven al benoemd, een goed gebied voor gezinnen en kinderen. Het is ook fijn dat de regio eigenlijk bestaat uit verschillende, kleine gebieden.

Op deze manier is het ook overzichtelijk en gemakkelijk om uw kinderen bij één bepaalde piste te houden waar ze heerlijk en vrij kunnen oefenen. Voor de echte gevorderde skiër is Zugspitz Arena niet per definitie aan te raden, omdat er maar acht kilometer aan zwarte pistes is. Gelukkig is er aan rode pistes wel meer dan voldoende: ruim zesenvijftig kilometer.

Voor heel het gezin
Dat maakt Zugspitz Arena een afwisselend gebied waar ook genoeg kleine hostels en grotere, luxe hotels te vinden zijn. Via deze website en via onze verschillende organisaties kunt u vandaag nog uw vakantie boeken naar Zugspitz Arena en dan zult u een absoluut onvergetelijke vakantie hebben met heel het gezin.

Zie ook:  Skiën in Zillertal Arena