Zó scoor je de goedkoopste vakantie naar Curacao

curacao vakantie

Curaçao klinkt wellicht als een verre en dure vakantie, maar met de juiste tips kun je net zo voordelig naar Curaçao vliegen als bijvoorbeeld naar Mallorca, Ibiza of Malaga. Tijd dus om je mee te nemen in hoe je de goedkoopste vakantie naar Curaçao kunt scoren! Hierbij zijn een aantal dingen belangrijk, zoals de reisperiode, accommodatie en vluchten. Deze drie zaken gaan we eens voor je uitdiepen, zodat ook jij de goedkoopste vakantie naar Curaçao kunt scoren!

Reisperiode bepalen

Net als iedere andere vakantie, is de periode wanneer je op vakantie gaat bepalend voor de prijs van je vakantie. Wil je in het hoogseizoen naar Curaçao, bijvoorbeeld tijdens de meivakantie of herfstvakantie, dan zal je vanzelfsprekend meer betalen dan wanneer je buiten de standaard (school)vakanties om kunt boeken. Er is dan simpelweg iets minder vraag naar een vakantie, waardoor de prijs omlaag gaat.

Accommodatie

Het uitzoeken van de juiste accommodatie kan je een enorm voordeel opleveren. Durf je wat buiten de gebaande paden te kijken, dan kun je heel makkelijk een goedkope vakantie scoren.

Kunuku Aqua Resort

Een van de voordelige accommodaties is het Kunuku Aqua Resort. Dit resort is in Sint Willibrordus en recent onderdeel geworden van het prestigieuze Wyndham. Dit vier sterren resort hotel heeft alles wat je zoekt, met luxe kamers en ruime appartementen. Perfect voor een heerlijke vakantie met vrienden, familie of het gezin. Daarnaast is Kunuku Aqua Resort het goedkoopste all-inclusive resort van Curaçao!

Zie ook:  Torremolinos

Chogogo Resort

Een andere voordelige accommodatie is het Chogogo Resort. Dit resort ligt aan de zuidkust van Curaçao, vlakbij de bekende Jan Thiel Baai. Ook dit is een vier sterren resort, met een ruime keuze tussen studio’s, appartementen en bungalows.

Vluchten

Naast de reisperiode, accommodatie is je vlucht naar Curaçao het derde bepalende element van de prijs van je reis. De meeste vluchten vetrekken vanaf Schiphol, maar uitwijken naar een ander vliegveld – zoals bijvoorbeeld Dusseldorf – kan al snel honderden euro’s schelen. Ook minder gunstige vliegtijden kunnen een groot effect op de prijs hebben. Ook hier geldt dus, ben je bereid om buiten de standaard gebaande paden te kijken dan kun je al snel veel voordeel scoren voor je vakantie naar Curaçao.