Waarom jij een ingerichte tent wilt voor vakantie

Wil jij binnenkort een keer gaan kamperen, maar zie je het niet zitten om met alle kampeerspullen te gaan slepen? Dan is een vakantie met een ingerichte tent misschien wel iets! Zo kun je de combinatie van het kamperen perfect combineren met wat luxe. Benieuwd naar de voordelen van een ingerichte tent als accommodatie? Lees dan verder en kom achter de leukste ins-and-outs.

Direct van start

Zodra jij aankomt bij de accommodatie naar keuze kun jij direct beginnen met jouw vakantie. Je hoeft niet nog een tent op te zetten of in te richten, dit staat namelijk al gereed bij aankomst. Je kan rustig je bagage neerzetten en direct beginnen met genieten. Ideaal, je weet namelijk zeker dat jouw tent tip-top in orde is bij aankomst.

Minder spullen mee nemen

Een van de voordelen is dat jij niet zelf alle spullen voor het kamperen hoeft aan te schaffen. Je hoeft ze ook niet mee te nemen in de auto op vakantie. Dit kan ontzettend veel schelen qua ruimte. Al met al moet je namelijk veel items meenemen met kamperen. Borden, bestek, prettige bedden, stoelen, een tent, kookplaat, bekers, etc. Een ingerichte tent is al van alle gemakken voorzien.

Zie ook:  Op vakantie met een baby

Zeeën van ruimte

Ingerichte tenten hebben doorgaans fors meer ruimte dan zelf meegebrachte tenten. Gemakkelijk om alle spullen een plekje te geven. Ook is de hoeveelheid leefruimte aangenamer dan eigen tenten. Je hoeft vaak niet op een klein stukje ruimte alles te doen, maar kan gemakkelijk koken, slapen en nog een spelletje spelen in de tent.

Dichtbij de natuur

Een ingerichte tent is van alle gemakken voorzien. Tóch ben je dichtbij de natuur. Vaak kun je door het tentdoek heen alsnog wakker worden van het vrolijke getjirp van de vogels. Zo kun jij een unieke vakantie creëren. Het leuke, uitdagende van het kamperen in de natuur maar dan met veel meer comfort en gemak. Een ideale mix voor een leuke en afwisselende vakantie.

Afwisselende locaties

Een ingerichte tent is ideaal voor een luxekampeer vakantie. Het is net een leuk vakantiehuis, maar dan net anders. Luxe ingerichte tenten zijn verspreid door heel Nederland. Dat maakt dat er overal in de buurt wel een leuke ingerichte tent te vinden is. Of jij nou een tent dichtbij zee, dichtbij een stad of juist midden in een natuurgebied zoekt, er zijn onwijs veel mogelijkheden