Welke examenreis boeken na het examen?

examenreis vakantie

Zit je in het examenjaar en ben je op zoek naar de beste examenreis bestemmingen voor jongeren? Na de eindexamens gaan veel jongeren lekker op vakantie. Meestal wordt er bij een examenreis voor gekozen om direct op vakantie te gaan na het maken van je laatste examen en terug te komen van vakantie vlak voor de uitslagen, maar je kunt het natuurlijk ook anders doen. Wij hebben een aantal populaire bestemmingen op een rij gezet voor een onvergetelijke vakantie.

Chersonissos

Op het eiland Kreta in Griekenland ligt het zo bekende Chersonissos, een plaats voor een geweldige vakantie met studenten en jongeren vol met feesten, cafés, restaurantjes, discotheken en een schuimparty op het strand. Met stipt de populairste jongeren bestemming!Lloret de Mar

In dit gezellige dorpje in Spanje aan de Costa Brava vind je ook veel uitgaansgelegenheden en er wordt veel georganiseerd voor jongeren, ook tijdens de examenperiode vind je hier super vette beachparty’s. Naast het feesten zijn er ook leuke winkeltjes en restaurants en je hebt volop keuze in verschillende hotels en accommodaties waar jongeren welkom zijn. Ook aan de andere kant van Spanje aan de Costa del Sol bij bijvoorbeeld Torremolinos kun je heerlijk feesten.

Zie ook:  Morgen nog op vakantie?

Albufeira

Met een bijna oneindig aantal bars, cafés en restaurants is de barstreet in het nieuwe gedeelte van Albufeira ook een paradijs voor examenkandidaten. Je kunt hier feesten en zuipen tot in de late uurtjes! Omdat je veel keuze hebt tussen verschillende bars en clubs is het echt een feestje om je hier uit te leven. Ook aan het strand is het in Zuid-Portugal / Algarve tegen de zomer al heerlijk weer om lekker te liggen en te zwemmen.Mallorca

Het eiland Mallorca is ook een leuke bestemming voor een studenten examenreis. Veel Nederlandse jongeren vliegen dan ook graag naar Mallorca voor een heerlijk feestje in het Nederlandse gedeelte op het eiland met onder andere 538 discotheek, Discotheek Veronica en leuke Nederlandse cafés zoals Shooters en Heeren van Amstel. Overdag kan je op het eiland leuke dingen doen, bijvoorbeeld een jeep safari, duiken of shoppen in de leuke winkeltjes.

Andere bestemmingen

Natuurlijk is er volop keuze in verschillende bestemmingen voor jouw examenreis samen met je medestudenten. Zo kun je ook kiezen voor Sunny Beach (Bulgarije), Blanes (Spanje), Rimini (Italië) of een examenreis naar Kroatië. Of ga voor een out-of-the-box bestemming als een stedentrip in Minsk.