Ga terug in de tijd

Een vakantie is datgene waar je naar verlangt na al het harde werken op het werk of op school. Om te ontspannen van de gestress en lange dagen, is een vakantie de perfecte oplossing om hiervan af te komen. Wellicht heb je hier geen last van, maar wil je wel de oplopende kou uit de weg lopen. Houd je van vakanties waar je terug in de tijd kunt gaan? Dan zijn de vakanties naar Egypte met FTI dé vakantie waarop jij staat te wachten. In Egypte kun je een heleboel activiteiten vinden om te doen, zoals het bezoeken van de bergen, zee en prachtige cultuur. Binnen een korte tijd kun je met een rondreis een heleboel eeuwenoude tempels en piramides bezoeken. Meer weten over een vakantie naar Egypte? In dit artikel lees je hier meer over. 

Wat kun je allemaal zien in Egypte?

In Egypte kun je een heleboel historische werken vinden, zoals de eeuwenoude piramides. Piramides zijn één van de wereldwonderen, die je natuurlijk ten minste één keer in je leven gezien wilt hebben. Ten tweede, in Egypte kun je watersportactiviteiten doen. Zo kun je in de rode zee gaan snorkelen en duiken om de wereld onder water te ontdekken en diverse vissen te zien zwemmen. Ten derde, Caïro is de grootste stad van het land, waarbij je het ‘echte’ straatleven kunt ontdekken. Houd hierbij wel rekening mee dat het verkeer in de hoofdstad enorm chaotisch is en er sprake is van luchtvervuiling. Eenmaal in Caïro is het aan te raden de Egyptische musea te bezoeken. Hier kun je de schatten van Toetanchamon en allerlei andere objecten vinden, die behoren tot de grootste collectie van eeuwenoude Egyptische kunst.

Zie ook:  Vakantie naar Mexico, Yucatan - Quintana Roo

Tips voor op je vakantie

Wanneer je op vakantie bent, wil je natuurlijk ook kunnen ontspannen. Het is natuurlijk prachtig om zoveel mogelijke plekken te zien en verder te ontdekken, maar houd er wel rekening mee dat het reizen naar de plekken ook enorm vermoeiend kan zijn. Vooral als je meerdere activiteiten op één dag gepland. Zorg er daarom voor dat je 1 à 2, max 3 activiteiten op een dag ingepland en in de overige uren lekker gaat ontspannen in de heerlijke zon en gaat genieten van het lekkere eten. Op vakantie moet je je natuurlijk helemaal kunnen ontladen en niet nog vermoeiender thuis aankomen. 

Kortom, een vakantie naar Egypte is een ideale manier om terug te gaan in de tijd. Hier kun je namelijk een heleboel historisch werken vinden, zoals één van de wereldwonderen: de piramide. Ontdek ook het straatleven en het prachtige natuur.