Unieke dagtrip naar Klein Curaçao

Wanneer jij op vakantie gaat naar curaçao, dan mag een Klein Curaçao excursie natuurlijk absoluut niet ontbreken niet alleen vind je hier de allermooiste stranden, maar is het een ware oase van rust. Zo kun je heerlijk genieten van het prachtige uitzicht en ook helemaal tot rust komen op het geweldige strand. Wordt het je te warm, dan neem je toch gewoon een duik in het helderblauwe water. Wil jij enkele tips voor een dagje naar kleine curaçao, dan hebben wij er een aantal voor je op een rijtje gezet.

De vuurtoren

Op het moment dat je klein curacao bezoekt, dan zal de vuurtoren die aanwezig is in het midden van het eiland direct zichtbaar. Je hoeft hier geen uren te verblijven, maar het even gezien hebben is ontzettend imposant. De bekende roze vuurtoren is maar liefst 20 meter hoog en is maar op een minuut of 10 lopen van het strand.

Scheepswrak

In het verlengde van je bezoek aan de vuurtoren, zal ook het bekende scheepswrak op het eiland je niet aan de aandacht ontgaan. Vanaf de vuurtoren is het maar 5 minuten lopen, dus bij uitstek geschikt om direct even mee te pakken nu je er toch bent.

Zie ook:  Ultiem relaxen op Curaçao met een last minute

Snorkelen

Nu je alles boven water hebt gezien, is het tijd om even heerlijk af te koelen in het prachtige blauwe water waardoor klein curaçao is omringt. Je vindt niet de meeste exotische bijzondere vissen en uiteraard niet te vergeten verschillende grote zeeschildpadden. Vergeet dus niet je snorkel en duikbril mee te nemen, want dit wil je absoluut niet missen! Toch vergeten? Geen probleem! Op de boot zijn er tal van setjes verkrijgbaar zodat je niets hoeft te missen.

Stranden

Nu je de mooiste bezienswaardigheden van klein curacao hebt gezien, is het tijd om even helemaal tot rust te komen. Hoe kun je dit beter doen dan op een bedje of je handdoek op het prachtige witte strand. Per boot is klein curcao een kleine 2 uur varen en dus een perfecte trip om in één dag al het moois wat dit kleine eiland heeft te bieden te kunnen zien.