Hotel Amsterdam boeken zonder creditcard

Wil jij er even één of meerdere dagen tussenuit in eigen land? Dan is onze hoofdstad hiervoor natuurlijk bij uitstek geschikt. Vanuit het hele land ben je er in no-time met de bus, tram en trein en is er van alles te doen. Als de zon schijnt, kun je op één van de vele terrasjes genieten van het heerlijke weer en als het weer iets minder is, is Amsterdam de place to be om heerlijk te shoppen. Kortom, voldoende te beleven dus! Toch kunnen we ons ook heel goed voorstellen, dat wanneer je de hele dag hebt geslenterd, je geen zin meer hebt om nog dat hele eind terug te reizen. Een hotel is dan een goede keuze. Verstandig is, om ver van te voren een hotel te reserveren, wel moet je er rekening mee houden, dat je voor de meeste hotels een creditcard nodig hebt. Heb je deze niet, dan hebben wij een aantal tips voor je!

Reserveren

Wanneer je gaat reserveren, dan zal er vaak ter validatie worden gevraagd om je creditcard gegevens. Natuurlijk niet zo heel vreemd, aangezien je bij een te late annulering een deel of zelfs het volledige bedrag van de overnachting dient te voldoen. Wanneer ze dan je creditcard gegevens hebben, kunnen ze dit eenvoudig van je kaart afschrijven. Wanneer je dit liever niet hebt of simpelweg een hotel in Amsterdam wilt boeken zonder creditcard, dan is het verstandig te reserveren per telefoon of mail. Vaak kun je dan in overleg de reservering op een andere manier zekerstellen. 

Zie ook:  De Vliehors op Vlieland

Alternatieven

Wil je een hotel boeken in Amsterdam zonder creditcard, dan zijn er verschillende opties. Zo kun je bij de meeste sites ook eenvoudig betalen via iDeal of Paypal, maar is er ook een mogelijkheid om te betalen bij aankomst in het hotel. Wanneer je boekt via internet, dan kun je vaak een filter selecteren, waarmee je betalen middels creditcard uitsluit. Zo hoef je dus niet bang te zijn, dat je een geschikt hotel vindt, waar je alleen kunt betalen met creditcard. Door goed te zoeken of het hotel zelf te benaderen, zijn er ook tal van mogelijkheden een hotel in Amsterdam te boeken zonder creditcard.