Italie autovakantie

Italie autovakantie

Van alle landen waar je naartoe op vakantie kunt gaan, staat het geweldige Italië ongetwijfeld hoog bovenaan je lijstje. Ben je er al eens geweest of wil je nu een ander deel van Italië gaan ontdekken? In dit artikel vertellen we je graag alles over op vakantie gaan naar Italië. En dan vertellen we je specifiek ook nog meer over de belangrijkste snelwegen in Italië en de hotels die je langs deze belangrijke snelwegen kunt vinden, maar ook over de steden die daarbij in de buurt liggen en die je dus ook kunt gaan bezoeken. Zo heb je een goed en uitgebreid beeld van hoe een vakantie naar het geweldig mooie Italië voor jou en je gezin eruit kan gaan zien.

Welke hotels kun je eigenlijk in deze prachtige steden gaan bezoeken?

In deze alinea raden we je graag wat hotels aan die volgens ons absoluut de moeite waard zijn om te bezoeken tijdens je vakantie in Italië en tijdens je roadtrip door dit prachtige land. Zo hebben we een zeer mooi hotel gevonden in Taranto dat Relais Villa Stella heet. Het is officieel een hotel, maar je hebt wel volledig je eigen villa mét – houd je vast – een prachtig buitenzwembad. Daarnaast valt de prijs per nacht van dit hotel enorm mee en is het dus wat ons betreft echt een absolute aanrader om te boeken als je op vakantie gaat naar Italië. En is er nog een hotel dat we graag zouden willen tippen? Dat hotel is er zeker. In het mooie Torino.

Zie ook:  Corfu Griekenland

Torino

Torino is een van onze favoriete steden in Italië en deze stad is dus heel gemakkelijk te bezoeken wanneer je tocht maakt over de belangrijkste snelwegen van Italië. Er is in deze stad ook nog eens een geweldig mooi hotel, namelijk Hotel Dei Pittori. En waarom? Torino heeft een hoop mooie designhotels in de stad, maar Hotel Dei Pittori is wat ons betreft een van de mooiste designhotels van Torino en misschien wel van heel Italië. Op werkelijk ieder detail is gelet en daarnaast is de prijs ook nog eens zeer betaalbaar. Dus waar wacht je nog op? Je weet nu alles over de snelwegen en hotels in Italië. Ben je klaar voor een onvergetelijke vakantie?