Zomervakantie Nederland

zomervakantie nederland

De zomervakantie staat voor de deur en het is afwachten of en hoe we naar het buitenland op vakantie kunnen. De zomervakantie in Nederland vieren is dan ook net als vorig jaar erg in trek. Al eerder hebben we mooie plekjes in Nederland belicht als alternatief voor de wintersport, nu dus het alternatief voor zomervakantie in het buitenland. Hoewel veel mensen het jammer vinden dat we ook dit jaar nog niet volledig vrij zijn om naar hun favoriete vakantieland te gaan willen wij bewijzen dat ook in Nederland je een heerlijke zomervakantie kunt hebben.

Welke accommodatie ga je voor?

In Nederland hebben we een fantastisch aanbod van verschillende accommodaties. Waar we vroeger allemaal naar de camping gingen met de caravan, vouwtent of normale tent, is er tegenwoordig veel meer keuze. Ook de vakantieparken hebben we al geruime tijd in Nederland, maar de laatste jaren hebben ook deze flink gerenoveerd en geïnvesteerd om nog meer verschillende accommodaties aan te kunnen bieden. Een bungalow boeken voor de zomervakantie kan in veel verschillende soorten en maten. Van traditionele stacaravans, tot knusse cottages of luxe bungalows – zelfs met jacuzzi of zwembad.

Zie ook:  Fietsen in Drenthe

In het buitenland verblijf ik altijd in een hotel, kan dat in Nederland?

In Nederland is een enorm groot aanbod van hotels, verspreid over het gehele land. Waar dit de afgelopen jaren vooral de bezoekplek was voor buitenlandse toeristen, hebben ook de Nederlanders de hotels in ons land ontdekt. Als gezegd gaan we traditioneel gezien vaker naar een camping of huisje in ons eigen land, terwijl we in het buitenland wel veel vaker in een hotel de zomervakantie doorbrengen. Niet raar dus dat ook de hotels voor de zomervakanties in Nederland nu ook flink in trek zijn. Het is dus nu al goed zoeken naar een last minute hotel Nederland met zwembad. Hoewel er al veel hotels en andere accommodaties vol zitten, kun je met een last minute vrijwel altijd nog ergens in ons mooie land terecht.