5 idyllische bestemmingen

Ben jij op zoek naar unieke vakantie bestemmingen die nog niet bol staan van toerisme en voor prachtige plaatjes zorgen? Wij hebben, met de hulp van Woty.nl, 5 idyllische bestemmingen uitgezocht voor je.

1: Jasper National Park

In de prachtige Rocky Mountains in Canada ligt het Jasper National Park. Het National Park ligt rondom het plaatsje Jasper, wat ongeveer 150km ten westen van Edmonton is. Aanvliegen is dan ook het handigste op Edmonton, vandaar kun je met een rental car of camper een prachtige route rijden naar Jasper en door het Jasper National Park.

2: Niagara Falls

De Niagara Falls zijn wereldberoemd als de mooiste watervallen van de wereld. Op de grens van Canada, vlakbij Toronto en op 3 uur rijden van New York zijn de watervallen absoluut de moeite waard. Hoewel het hier wel vaak erg druk is, is de beste tip om hier direct na zonsopgang aanwezig te zijn. Prachtige plaatjes zonder andere toeristen gegarandeerd! Tips over wat nog meer te doen bij de Niagara Falls vind je hier.

Zie ook:  Bikini vakanties

3: Meren in Italië

We kennen allemaal Comomeer en het Gardameer wel, maar er zijn in Italië nog veel meer meren te ontdekken. Het meer van Bolsena bijvoorbeeld, wat op een uurtje rijden ten zuiden van Rome ligt. Een uniek meer, door zijn prachtige natuur en bijzondere beplanting.

4: Karpathos (Griekenland)

Griekenland is een vaak geboekte vakantiebestemming, maar vaak gaan we dan naar Kos of Kreta bijvoorbeeld. Vergeet deze toeristische hotspots en boek je vakantie naar Karpathos. Het ligt bij de buureilanden Kreta en Rhodos, maar is een stuk kleiner en daarmee veel minder toeristisch. Echt een tip!

5: Roadtrip Costa Brava

Ga eens niet 3 weken naar een resort of hotel toe om lekker je vakantie te vieren, maar maak een roadtrip langs de kust van Spanje. Onze tip zou zijn om dan de Costa Brava helemaal af te rijden, zo kun je kleine dorpjes bezoeken waar het toerisme nog niet groot is, kun je prachtige verlaten stranden vinden en heb je gegarandeerd de vakantie van je leven.