Beauty producten meenemen op reis

beauty producten op reis

Tijdens je vakantie wil je er op je beste uit zien. Mooie kleding aan, gezond kleurtje van de zon en genieten van je vakantie. Daarbij horen natuurlijk je beauty producten. De vraag is altijd, wat neem je wel en wat neem je niet mee? Per vakantie en per reis kan dat nogal verschillen. Ga je met de auto, dan zal je wat minder voorzichtig zijn en simpelweg alles proberen mee te nemen wat je in het dagelijkse leven ook gebruikt. Ga je echter met het vliegtuig op reis, dan zal je toch echt keuzes moeten maken in de beauty producten meenemen op reis.

Vliegtuig bagage

Een belangrijk onderscheid bij vliegtuig bagage is het verschil tussen ruim bagage en cabine bagage. Onder ruim bagage verstaan we alle koffers die je inlevert bij het inchecken en die in de ruim van het vliegtuig gaan (waar je dus tijdens de reis niet bij kan). De cabine bagage is je handbagage. Voor grotere reizen is dat vaak gewoon een tas met leesvoer voor in het vliegtuig. Voor stedentrips is dat echter vaak een kleine koffer waar je alles voor de stedentrip in vervoerd. In dat laatste geval is het inpakken van je bagage vaak een enorme uitdaging. Je hebt weinig ruimte, maar wilt zoveel mogelijk kleding en beauty producten meenemen.

Zie ook:  Ontdek de wereld met de singlereizen van Aktiva Tours

Handbagage inpakken

Ga je dus alleen op reis met handbagage, dan is het een kwestie van slim inpakken en goed nadenken wat je wel en niet nodig hebt. Zo is er in ieder 3-sterren of meer hotel verplicht een haardroger aanwezig, die hoef je dus niet mee te nemen. Een stijltang is echter bijna nooit aanwezig, dus voor de dames een onderdeel wat helaas meegenomen moet worden in de handbagage. Voor je andere beauty producten zijn vaak reisverpakkingen beschikbaar. Kleinere verpakkingen van je favoriete producten, zodat je deze makkelijk mee kunt nemen en veel ruimte schelen in je handbagage.

Wist je dat vloeibare producten in je handbagage maximaal 100ml per product mogen zijn en in totaal maximaal 1 liter? Ook moeten de vloeibare producten bij elkaar zitten in een afgesloten zak, zodat de douane dit kan controleren.