Je reizen bijhouden op een wereldkaart

Tijdens je (hopelijk vele) reizen over de hele wereld creëer je veel nieuwe herinneringen, ervaringen en mooie momenten die je voor altijd bij blijven. Met veel foto’s, filmpjes en wellicht een geschreven blog heb je het thuisfront op de hoogte gehouden van je reizen. Eenmaal thuis laat je wellicht een fotoboek printen en laat je een aantal speciale foto’s afdrukken voor in je woonkamer. Gelukkig is er nog een mooie manier om je reizen bij te houden en de mooie herinneringen warm te houden: met een houten wereldkaart.

Wereldkaart voor aan de muur

Een houten wereldkaart is gemaakt van redelijk dik hout, waarna je deze aan de muur kunt bevestigen en zo je interieur mooi kunt opleuken. Het is een unieke manier om je interieur te combineren met je reisgenot, zonder dat het rommelig of houtje-touwtje overkomt. De wereldkaart decoratie zorgt voor een unieke eyecatcher in je interieur, die al je familie en vrienden direct aan jou als reislustige zullen verbinden. Het past dus perfect bij wie je bent.

Leuk om te weten dat er naast houten wereldkaarten ook wereldkaarten van ander materieel en in een andere kleur beschikbaar zijn. Denk aan een zilveren, koperen of juist zwart-wit wereldkaart. Zo is er altijd wel een die perfect past in jouw interieur.

Zie ook:  Single en op reis

Je reizen bijhouden

Het leuke aan een houten wereldkaart is dat je al je gemaakte reizen en bezochte landen en bestemmingen kunt bijhouden met speciale magnetische pinnen. Zo kun je precies aangeven waar in de wereld je overal geweest bent en houd je op deze manier de herinneringen helemaal in leven aan de prachtige reizen die je gemaakt hebt.

Daarnaast geeft het natuurlijk ook direct inzicht in de gebieden waar je nog niet geweest bent, want eenmaal bezig met het zetten van pinnen wilden wij direct onze nieuwe vakantie gaan boeken naar een gebied waar we nog nooit geweest waren. Weet dat de wereldkaart je dus ook zeker mentaal gaat uitdagen om weer nieuwe (verre) reizen te gaan maken, maar ons vermoeden is dat je dat sowieso al wel van plan was geweest als wereldreiziger.