Roadtrip door Verenigd Koninkrijk

roadtrip verenigd koninkrijk

We vertellen je graag nog meer over welke bijzondere hotels je kunt gaan bezoeken in Londen, Birmingham en Manchester en over de hotels die aansluiten bij de belangrijkste snelwegen die je zult nemen tijdens je roadtrip door het prachtige Verenigd Koninkrijk. Zo is er een prachtig hotel in Birmingham dat we je graag aanraden. Dit hotel is namelijk vroeger een kasteel geweest en daarom is het erg bijzonder om hier te slapen. De naam van het hotel is Castle Bromwich Hall en een nachtje slapen in dit hotel kost 83 euro. Dit valt dus erg mee en dan heb je een geweldige ervaring: slapen in een oud kasteel.

Zijn er ook in de andere steden in het Verenigd Koninkrijk bijzondere hotels langs de belangrijkste snelwegen te vinden? Zeker. Wat dacht je van het The Cow Hollow Hotel in Manchester? Het is lastig te beschrijven waarom dit hotel zo geweldig is, maar het is vooral de authentieke sfeer die het oproept en de bijzondere afwerking van de hotelkamers. En je treft ook wel behoorlijke luxe tijdens het overnachten. Een hotelovernachting in The Cow Hollow Hotel in Manchester kost minstens 115 euro per nacht. We wensen je heel veel succes met het plannen van een geweldige roadtrip over de snelwegen van het Verenigd Koninkrijk.

Waarom is de Birmingham Box een van de belangrijkste snelwegen?

De Birmingham Box is samen met de London Orbital een van de belangrijkste snelwegen van het Verenigd Koninkrijk, dit komt omdat deze naam eigenlijk meerdere snelwegen met elkaar verbindt, namelijk de M5, de M6 en de M42 en deze vormen dus samen een belangrijke schakel in het Verenigd Koninkrijk en verbinden zo ook andere steden. Daarnaast ga je ongetwijfeld op deze snelweg rijden als je een roadtrip door het Verenigd Koninkrijk gaat maken en dan rijd je dus zeker over de London Orbital en over de Birmingham Box. Maar je gaat ongetwijfeld ook over de prachtige M60 rijden. Waar brengt de M60 je eigenlijk?

De M60 is de snelweg langs Manchester en is ook een van de belangrijkste snelwegen van het Verenigd Koninkrijk. De steden Londen, Birmingham en Manchester zijn dus belangrijke steden als het gaat om de snelwegen die erlangs gaan en de hotels die je in deze steden kunt gaan bezoeken. Mocht je een roadtrip door het Verenigd Koninkrijk willen gaan maken, met de auto of met de camper of zelfs misschien wel met de motor, dan is het handig om deze belangrijke snelwegen in je route op te nemen en ook te kijken naar in welke hotels je kunt verblijven in de steden die we hebben opgenoemd: Londen, Birmingham en Manchester.

Zie ook:  Kan ik een hotel boeken zonder creditcard?