Single stedentrip

single stedentrip

De single vakantie reizen waar je met een groep singles een reis gaat beleven kennen we eigenlijk allemaal wel, maar wat als je als single gewoon een single weekend weg wil of een single stedentrip? We gaan op onderzoek uit en kunnen alvast verklappen; ook als single kun je heerlijk op vakantie en een stedentrip of weekend weg boeken.

In Nederland

De stedentrip in Nederland of een weekend weg als single in Nederland is misschien wel het makkelijkste om te boeken. Doordat je de taal spreekt en je makkelijk van a naar b kunt bewegen, is het heerlijk om alleen en single een andere stad in Nederland te gaan ontdekken. Wil je liever niet alleen zijn maar als single toch een weekend weg of een stedentrip beleven, dan zijn er ook georganiseerde alternatieven. Zo kun je bijvoorbeeld een single wandelweekend boeken op de Veluwe, waarbij je met een groep andere singles een aantal dagen de Veluwe gaat ontdekken al wandelend.

Europa in

Heb je een aantal vrije dagen en wil je als single weg, maar wil je niet alleen op pad? Maak je echt geen zorgen, er is voldoende aanbod vanuit organisaties als Tui en andere reisorganisaties. Vaak kun je als single juist kiezen uit best een breed aanbod van verschillende korte vakanties. Zo kun je een single fietsvakantie boeken, waarin je met een groep andere singles gaat fietsen. Maar ook single yoga trips en zelfs single wintersport weken zijn gewoon beschikbaar.

Zie ook:  Vakantieboerderij bezoeken

De wereld

Ook buiten Nederland en Europa heb je aanbod. Wel is het natuurlijk zo dat hoe verder je weg wil als single, hoe langer de reizen vaak worden en je al snel terecht komt in groepsrondreis voor singles. Echter zijn er ook voor korte weekjes nog steeds mooie aanbiedingen. Denk aan Marrakesh of New York, waar je in 5 dagen met een groep singles een prachtige tijd kunt hebben en een stad echt kunt gaan ontdekken in de single stedentrip.

Nog handig om te lezen zijn deze tips als je als vrouw alleen op reis gaat.