Vakantieboerderij bezoeken

Vakantie boerderij

Als je op zoek bent naar unieke en bijzondere accomodaties kom je bij verschillende soorten uit. Zo heb je bijvoorbeeld de welness bungalow, maar komen wij ook steeds vaker een vakantieboerderij tegen als accomodatie. Daarom gaan we eens op zoek naar een vakantieboerderij en vertellen we wat het bijzondere en unieke is aan het boeken en verblijven in een vakantieboerderij.

Vakantie in een vakantieboerderij

Je vakantie vieren in een vakantieboerderij is echt een fantastische ervaring. Een vakantieboerderij kun je om verschillende redenen en op verschillende manieren boeken. Ben je bijvoorbeeld met een groot gezelschap, bijvoorbeeld voor een vrienden of familieweekend dan is een boerderij een perfecte verblijfplaats; veel ruimte in en rondom de accomodatie waardoor iedereen een eigen kamer kan hebben en er veel ruimte is om in te bewegen rondom de boerderij. Bijvoorbeeld voor een grote bbq, voor een spelletjesmiddag en sowieso om af en toe even letterlijk wat ruimte van elkaar te kunnen nemen. Vakantie in een vakantieboerderij kan ook als je met een kleiner gezelschap bent; dan kun je een kamer of appartement in de boerderij boeken. Dan kun je genieten van de ruimte en de sfeer van een vakantieboerderij.

Zie ook:  Kamperen met de Kia EV6

Op een vakantieboerderij verblijf je op het platteland tussen de boerderij dieren, zonder dat je vroeg op hoeft om de koeien te melken bijvoorbeeld. De accomodaties zijn super netjes gemaakt om gasten te ontvangen en de uitbaters hebben vaak alleen wat boerderij dieren voor de sfeer. Denk aan wat geiten, kippen en misschien een knuffelkoe. Wees dus niet bang voor kukulende hanen of voor vroege wekkers; op de vakantieboerderij is het gewoon vakantie vieren en dus lekker uitslapen.

Luxe vakantieboerderij

Naast het idyllische beeld wat we allemaal hebben van een vakantieboerderij, waar je middenin de natuur de rust en ruimte op kunt zoeken, heb je tegenwoordig ook luxe vakantieboerderijen. Een vakantieboerderij met zwembad is leuker dan een zonder zwembad natuurlijk. Niet alleen voor de kinderen van het gezelschap, maar ook voor de volwassenen is het heerlijk om een duik te kunnen nemen; zowel voor de ontspanning als voor een stukje bewegen is het heerlijk om een zwembad bij je accomodatie te hebben.

Naast het zwembad zie je ook steeds meer andere luxe uitspattingen bij een vakantieboerderij. Denk aan een sauna, hottub, jacuzzi en bubbelbad.